Антицелулитен оформящ гел – Зелено кафе | Anticelut Slimming Gel - Green coffee

Антицелулитен оформящ гел – Зелено кафе

20,83 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
FER6

Anticelut Slimming Gel създаден от учените в лаборатория Амрита. Противоцелулитното действие на препарата се дължи на комбинация от съставки, най-съществена значение от които има аминокиселината Л-Карнитин (L-Carnitine).

Разфасовка: 250мл

За поръчка: 0885 226 222

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

К-во

Anticelut Slimming Gel, създаден от учените в лаборатория Амрита. Противоцелулитното действие на препарата се дължи на комбинация от съставки, най-съществена значение от които има аминокиселината Л-Карнитин (L-Carnitine).

Именно тя гарантира изгарянето на мазнините на мястото, където е нанесен гелът. Ефектът се дължи на способността на Л-Карнитина да функционира като „совалка”, пренасяща мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана в митохондриите, където те изгарят. Без негово съдействие липидите трудно биха могли да преминат през непропускливата мембрана, но когато той се свърже с мастната молекула, това става лесно.

Предимството на Л-Карнитина обаче не приключва дотук. След като липидната молекула бива изгорена се получават отпадъчни продукти, с които Л-Карнитина отново се свързва и ги извежда обратно през клетъчната стена. Така действието на Л-Карнитина е двойно - веднъж доставя мастните молекули в клетката, и втори път елиминира отпадните продукти.

Включеният в продукта екстракт от люта чушка (Capsicum Annuum Extract) също повлиява благоприятно тъканната обмяна. Действайки като бета-стимулатор, той разширява кръвоносните съдове, засилва кръвообращението и подобрява процеса на дрениране в целулитната тъкан.

Наличието в гела на мастноразтворимата форма на витамин C (Ascorbyl Palmitate) стимулира синтеза на Л-Карнитин. Освен това той е мощен антиоксидант, реализиращ ефекта си директно върху клетъчните мембрани. Благодарение на това успешно се предотвратява окислението на белтъците и липидите, напречното свързване на колагеновите влакна, дермата се стабилизира, уплътнява и изглажда, а възпалителният оток намалява.

 

Anticelut Slimming Gel – бързо и лесно прониква в кожата, което гарантира достигане на активните съставки до „целта”. Предизвиква охлаждане, което е желателно след загряващия масаж. То води до свиване на кръвоносните капиляри, оттичане на лимфата и заглаждане на кожната повърхност. Приложен след някой от горе описаните масажни продукти, антицелулитният гел повишава концентрацията на активните съставки в кожата и осигурява „действие с продължение”, тоест дълго след приключването на масажа. Може да се прилага и самостоятелно.


Начин на употреба:

Гелът се нанася ежедневно в равномерен слой върху кожата на целулитните участъци и се втрива с кръгообразни движения.

FER6

Характеристики

Тип продукт
Антицелулитна терапия
Масажни масла / гелове

Няма отзиви

Може би ще харесате и...

Крем против стрии с щраусова мас

Кремът против стрии с щраусова мас подхранва кожата и я предпазва от нацепване. Заличава скоро появили се стрии и не позволява появяването на...
17,50 лв.

Крем против стрии BUBULLINCAS

Крем против стрии е находка от старите фармацевтични книги без аромат от Bubullincas. Чудесен за овлажняване на кожата ви както по време, така и...
25,00 лв.
Сет против стрии с щраусова мас | OSTRICH FUN | beautyhealth.bg
  • -1,00 лв.
  • КОМПЛЕКТ

Сет против стрии с щраусова мас

Сет против стрии с щраусова мас съдържа: Чиста щраусова мас -100мл Крем против стрии с щраусова мас - 200мл Натуралният състав...
47,33 лв. Старата ни цена 48,33 лв.

От същата категория (There are 11 other products in the same category)