Масажен оформящ антицелулитен крем – Зелено кафе | Anticelut Slimming Gel - Green coffee

Масажен оформящ антицелулитен крем

18,33 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
FER7

Anticelut Slim Modelling cream, Крема притежава лека текстура, поема се от кожата и „доставя” активните съставки в точните места на действие. Предназначен е за лимфодренажни и антицелулитни масажи с по-малка продължителност. Масажният крем е ефективен както при тежки, така и при по-леки форми на целулит. След масажа се нанася антицелулитен гел. 

Разфасовка: 250мл

За поръчка: 0885 226 222

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

К-во

Anticelut Slim Modelling cream притежава лека текстура, поема се от кожата и „доставя” активните съставки в точните места на действие. Предназначен е за лимфодренажни и антицелулитни масажи с по-малка продължителност. Масажният крем е ефективен както при тежки, така и при по-леки форми на целулит. След масажа се нанася антицелулитен гел. 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • L-Carnitine (ел-карнитин). Това е естествена за кожата, подобна на витамин субстанция, която се открива във всяка клетка на тялото. Тази субстанция преобразува мастните компоненти в енергия, подпомага синтезата на колаген, регулира производството на важни бариерни липиди, подпомага регенерацията на кожата. 
  • L-Carnitine, нанесен на кожата достига и действа на метаболизма на липидите. Извършените експерименти доказват, че молекулите L-Carnitine не само достигат до мастния слой, но и улесняват метаболизма на мастните киселини в клетките, което спомага за превръщането им в енергиен източник. Този механизъм е добре познат на спортистите, които използват L-Carnitine под формата на диетична добавка. Паралелно с това той заздравява съединителната тъкан и стимулира повторното образуване на колагенови влакна. Това пречи на мастните клетки да достигнат на повърхността и създадат неприятните трапчинки по бедрата и другите проблемни области. 
  • L-Carnitine изглажда, овлажнява и защитава кожата, прави я видимо по- привлекателна. 
  • Кофеин – стимулиращо средство, подобрява кръвообращението и лимфообращението и спомага за отстраняване на течностите от участъците с целулит.
  • Капсайцин – извлича се от люти чушки. Намалява мазнините, като не позволява на недооформените мастни клетки – предипоцити да се превърнат в пълноценни адипоцити. Увеличава скоростта на обмяната на веществата, намалява количеството мастна тъкан. 
  • Екстракт от зелено кафе – засилва действието на чистия кофеин, действа тонизиращо, подхранващо и антиоксидантно.
  • Витамини А и Е – природни антиоксиданти в комбинация с много добро действие.

Начин на употреба:  Крема се нанася ежедневно в равномерен слой върху кожата на целулитните участъци и се втрива с кръгообразни движения. 

FER7

Характеристики

Тип продукт
Антицелулитна терапия
Масажен крем/масло за тяло

Няма отзиви

От същата категория (There are 11 other products in the same category)