АЛТАЙСКИ ЗЛАТЕН ЕЛИКСИР с Мумио и Златен корен| Ауриметрия | Красота и здраве

АЛТАЙСКИ ЗЛАТЕН ЕЛИКСИР с Мумийо и Златен корен

18,90 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
29AU2

Поддържа нормалната физическа и психическа работоспособност. Има много добро действие при хронична умора и повишени физически и емоционално-психически натоварвания, за поддържане на нормална дихателна, отделителна и имунна система.

Разфасовка: 100 ml

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 18 бонус точки . В количката ви в момента има 18 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,90 лв. .


~~ТАЙНАТА НА ЗДРАВЕТО И ДЪЛГОЛЕТИЕТО ОТ АЛТАЙ

Алтайски златен еликсир

Хранителна добавка 

100 ml

Поддържа нормалната физическа и психическа работоспособност. Има много добро действие при хронична умора и повишени физически и емоционално-психически натоварвания, за поддържане на нормална дихателна, отделителна и имунна система.

Алтайски златен еликсир е природен продукт, съдържащ екстракт от Златен корен (Родиола розея  ) и Алтайско мумийо – уникална комбинация за доставка на енергия. Съчетанието им води до усилване на лечебния ефект.

Употребата  на на билката родиола /златен корен/ има хилядолетна история. По механизма си на действие се отнася към енергетиците – разширява собствените  биохимични и функционални резерви на организма. Екстрактът  (водно-етанолов) съдържа над  50 вещества. По важни сред тях са: монотерпенни алкохоли и техните гликозиди,   флавони,  проантоцианидини . Активният клас вещества, уникален за родиола розеа е този на "розавините"- роазвин, розарин, розин, салидрозид, р-тирозол, родионизид и др.

Екстрактът от Златен корен доказано притежава редица свойства, които подпомагат  запазването  на физическата и психическата работоспособност. Научни изследвания показват, че  подпомага паметта и концентрацията, бори умората,  подобрява настроението  като въздейства върху биоелектрическата активност на мозъка. Класифицират родиолата като "адаптоген"  с обяснението, че екстрактът от растението подпомага тялото да се адаптира към промени в средата на живот - студ, жега, инфекции, физически стрес, надморски височини. Смята се, че адаптогените увеличават способността на клетките да произвеждат и потребяват енергия по много по-ефективен начин.

Мумийото е сложен природен органичен минерален комплекс, състоящ се от повече от 80 полезни  компонента.Това е вещество с природен произход, образувано в пукнатини на скали и пещери в най-високите части на Алтай и Тибет. За да се образува под формата на смола са необходими специални условия – високи планини, разреден въздух, интензивно ултравиолетово излъчване, които  съвкупно се изпълняват в тези райони на света. В биохимичния състав на мумийото присъстват:  аминокиселини, етерични масла, смоли, витамини, органични киселини, флавоноиди и много други. Необходими са много години, понякога стотици, за химическото взаимодействие на всички тези органични и неорганични  вещества за да се превърнат в смола с уникални лечебни свойства. След сложен и трудоемък процес на очистване смолата е годна за използване , като не съдържа никакви странични примеси.

През вековната история на използването на този природен феномен е доказано неговото действие за заздравяване на рани и кости, като тонизиращо и регенеративно адаптогенен  агент при ентероколити, хроничен гастрит и други възпалителни процеси в стомашно-чревния тракт. Особено подходящ e приема му след вирусни и простудни заболявания, Полезно е и в случаите на  хронична преумора – при хора, които се изморяват  лесно и се възставновяват трудно след тежък работен ден.

Два пъти дневно по 30 капки, разтворени във вода, сок или мляко  15 – 20 минути преди хранене. Да се разклаща преди употреба. 

29AU2

Характеристики

Тип продукт
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password