Апихерба " Кръвен Здравец + Коприва"| Ауриметрия | Красота и здраве

Апихерба " Кръвен Здравец + Коприва"

9,75 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
21AU2

Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец и коприва стимулират производството на кръвните клетки.Повишава работоспособността и защитните сили на организма.

Разфасовка: 100мл

За поръчка: 0885 226 222

Разфасовка
К-во

Физиологично активните вещества от корените на кръвен здравец и коприва стимулират производството на кръвните клетки.Повишава работоспособността и защитните сили на организма. Забавят стареенето на кръвоносните съдове. Мощен антиоксидант и имуностимулатор.

Кръвният здравец е много ценна българска билка  с доказан антиоксидантен ефект.Съдържа катехини, танини, вит.С, провитамин А - активни вещества, които действат укрепващо върху капилярите. От древността се използва  за бързо възстановяване след заболяване и  при  анемии.

Екстрактът от коприва е едно от лечебните растения, с най-силно кръвопрочистващо и кръвообразуващо действие. Копривата спомага за нормализиране на дейността на стомаха и червата. Има жлъчогонен и пичогонен ефект.

Съдържа: Кръвен здравец(корени)(Geranium Sanguineum), Коприва  (Urtica dioica), Пчелен прашец, Ябълков пектин в билков пчелен мед

21AU2

Характеристики

Тип продукт
Билкови екстракти
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)