Апихерба Мащерка - за енергия | Ауриметрия | Красота и здраве

Апихерба Мащерка - за енергия

9,75 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
19АU2

Изключително полезен продукт за подсилване на имунната система и за подпомагане на лечението на дихателни проблеми.

Разфасовка: 100мл

За поръчка: 0885 226 222

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

Разфасовка
К-во

АПИХЕРБА МАЩЕРКА           

За първи път, мащерката  се споменава в трето хилядолетие преди Христа.  Древните шумери го използват като антисептик, а древните египтяни - като един от компонентите на сложен процес на балсамиране. Латинското  име мащерката Thymus vulgaris, произлиза от гръцкото «thymiama» (тамян, тамян) - отдавна се смята, че мащерка дава смелост и римски войници преди битката взимали  вани с мащерка , а шотландците  със същата  цел  пиели чай с дива мащерка. Мащерката  е намерила широко  приложение като лечебно растение, тя се използва и като подправка в хранителната промишленост, което  се дължи на нейния силен, приятен аромат.

Мащерката съдържа до 1% етерично масло от които основен компонент е тимол (30%). Освен това, етерично масло съдържа карвакрол, N-цимен, Y-терпинен, а-терпинеол, борнеол. В мащерката са намерени и танини,  тритерпенови съединения ,флавоноиди, голямо количество минерални соли.

Пчелният мед е не само полезен  за общо укрепване на човешкия организъм. Медът е полезен при нервно изтощение, помага при сърдечни и стомашни заболявания, заболявания на черния дроб. Медът успокоява лигавиците и затова се препоръчва за кашлица и възпалено гърло.

Комбинацията от тези две съставки дава един изключително полезен продукт за подсилване на имунната система и за подпомагане на лечението на дихателни проблеми.

19АU2

Характеристики

Тип продукт
Билкови екстракти
Хранителни добавки
Билколечение при
дихателни проблеми

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)