Екстракт от кръвен здравец| Ауриметрия | Красота и здраве

Екстракт от кръвен здравец

7,58 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
18AU2

Екстракти от корените на Кръвен здравец от дълго време се използват в народната медицина като средство за лечение на диария и рани.

Разфасовка: 50 мл

За поръчка: 0885 226 222

К-во

Екстракти от корените на Кръвен здравец (Geranium sanguineum ) от дълго време се използват в народната медицина като средство за лечение на диария и рани.

Многобройни дългогодишни проучвания върху лечебния ефект на кръвния здравец, показват  неговата изключителна полезност и при грипни и вирусни състояния,  при малокръвие (анемия),  при диария и стомашно-чревни проблеми. Досега фитохимичните изследвания показват наличието на флавоноиди, хидролизуеми и кондензирани танини, фенолни карбоксилни киселини и други  органични структури.  Наличието на танини в растението причинява неговите стягащи и противовъзпалителни свойства.

От въздушните корени на лечебното растение Geranium sanguineum L. е изолиран богат на полифеноли  етанолов екстракт със силна противогрипна активност. Има капиляроукрепващо и кръвоспиращо действие.  Bъншнo ce изпoлзвa пpи ĸoжни възпaлeния, cъpбeжи, фиcтyли, paни, xeмopoиди, бялo тeчeниe.

Наличието на разнообразни биологично активни съединения, както и възможните синергични взаимодействия между тях изглеждат решаващи за общия  ефект на екстракта.

Начин на приложение: По 30 капки във вода 2 пъти дневно  30 минути преди хранене.

18AU2

Характеристики

Тип продукт
Билкови екстракти
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)