Екстракт от кръвен здравец| Ауриметрия | Красота и здраве

Екстракт от кръвен здравец

9,10 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
18AU2

Екстракти от корените на Кръвен здравец от дълго време се използват в народната медицина като средство за лечение на диария и рани.

Разфасовка: 50 мл

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 9 бонус точки . В количката ви в момента има 9 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,45 лв. .


Екстракти от корените на Кръвен здравец (Geranium sanguineum ) от дълго време се използват в народната медицина като средство за лечение на диария и рани.

Многобройни дългогодишни проучвания върху лечебния ефект на кръвния здравец, показват  неговата изключителна полезност и при грипни и вирусни състояния,  при малокръвие (анемия),  при диария и стомашно-чревни проблеми. Досега фитохимичните изследвания показват наличието на флавоноиди, хидролизуеми и кондензирани танини, фенолни карбоксилни киселини и други  органични структури.  Наличието на танини в растението причинява неговите стягащи и противовъзпалителни свойства.

От въздушните корени на лечебното растение Geranium sanguineum L. е изолиран богат на полифеноли  етанолов екстракт със силна противогрипна активност. Има капиляроукрепващо и кръвоспиращо действие.  Bъншнo ce изпoлзвa пpи ĸoжни възпaлeния, cъpбeжи, фиcтyли, paни, xeмopoиди, бялo тeчeниe.

Наличието на разнообразни биологично активни съединения, както и възможните синергични взаимодействия между тях изглеждат решаващи за общия  ефект на екстракта.

Начин на приложение: По 30 капки във вода 2 пъти дневно  30 минути преди хранене.

18AU2

Характеристики

Тип продукт
Билкови екстракти
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password