BioRose

Тайната на уникалността и ефективността на продуктите от серията BIOROSE се крие в използването на максимално допустими количества от натурални растителни екстракти и ароматни етерични масла при създаването на тяхната формула. Ключът е в уникалната комбинация от активно действащите съставки на био розовото масло и био розовата вода, получени от цветовете на българската маслодайна роза ROSA DAMASCENA MILL наречена „Царица на цветята”, както и екстрактът от еделвайс и маслото от вечерна иглика. Специализираната лаборатория на Българска Роза АД – Карлово подбира стриктно единствено и само растения, чиито естествени екстракти са изключително богати на активни съставки, които са в хармония с нашата кожа.

Разработените продукти дават решение как да запазим нейния красив и младежки вид, как да изгладим издайническите признаци на възрастта, как да компенсираме нарастващия колагенов дефицит и как да съхраним свежестта ù за по-дълго време. Био розовото масло и био розовата вода са изцяло натурални продукти, получени чрез дестилация на българската маслодайна роза. Те са единствените, които съдържат над 300 безценни активни съставки - незаменим елексир за козметичните продукти на BULROSE, които оказват чудотворно влияние върху кожата. Екстрактът от еделвайс я предпазва и защитава от вредните влияния на околната среда, а маслото от вечерна иглика я подхранва и подобрява еластичността ù. Подарявайки на кожата си прекрасното съчетание от натуралните растителни екстракти и етеричните масла в един продукт от серията BIOROSE, вие ще получите бързи и впечатляващи резултати, като само след две седмици, ще я усетите напълно обновена и подмладена.

Активни филтри

Подмладяващ крем BIOROSE, 50мл

Ефективна грижа против стареене, която въздейства върху всеки тип линии на лицето. Изключително богат на активни съставки, които помагат за...
137,50 лв.