Списък на продуктите с марка BUBULLINCAS

Bubulincas е български семеен бранд висококачествена козметика, ръчно приготвяна екстемпоре (по фармацевтични рецепти) в аптека „Панацея“ в град Благоевград.

Създаден със знанията, придобити в годините, от основоположника на бранда - маг.фарм. Ангелина Петрова, която със своя над 60-годишен професионален опит като фармацевт, споделя:

 „Фармацевтът е специалистът в пряка връзка с пациента и с хода на лечебния процес. За мен беше особено важно да научавам всичко това и да помагам на следващи пациенти с подобна симптоматика, особено при дерматологичните случаи. Започнах да си записвам по-ефективните рецептурни състави и да ги предлагам на пациенти, които търсеха моята помощ. Още от началото на фармацевтичната ми практика си приготвях козметичен крем, който се радваше на голям интерес .“

Този високоефективен крем се превръща в първия и един от знаковите продукти в портфолиото на Bubullincas. Това е Bubullincas Възстановяващ крем, който помага за бързото излекуване на болезнена, суха и напукана кожа.  „Тайната на успеха му е един не много сложен състав от естествени продукти, който помага веднага“, обяснява Маг. Фарм. Ангелина Петрова.

Основната ни мисия е да съхраним и развием тези доказали се във времето, ефикасни фармацевтични рецепти и да ги предадем на новото поколение под формата на достъпни продукти с чист състав и само активни съставки, гарантиращи мощното действие на всеки продукт.

Нашите вдъхновени от природата и научно доказани формули са мощни, но безопасни и спомагат за подобряване на цялостното качество на кожата, за да й придаде по-здрав вид.

Повече от шест десетилетия знания и рецепти се вливат във формули, които събират билкови, фармацевтични и козметични съставки, за да създадат нови стандарти в грижата за  високоефективна красота и здраве.

Крем при рани №009

От 8,55 лв. Старата ни цена 9,00 лв. -5%
Помага за бързото възстановяване и успокоение на наранена, възпалена или охлузена кожа, като има свойствата да успокоява раздразнението и сърбежа,...

Маска против акне

34,20 лв. Старата ни цена 36,00 лв. -5%
Лечебна маска с 10% сяра за максимална сила, пречистваща каолинова глина и талк, изсушава и изчиства акнеичната кожа и помага да се предотврати...
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password