Масло от авокадо | Ауриметрия | Красота и здраве

Масло от авокадо

7,00 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
33AU

Етеричните масла са органични субстанции, извлечени от соковете на определени растения.Те са синтезирани в ароматните органи на растенията  - цветове, листа,стъбла, плодове и корени. В тях има висока концентрация на растителни компоненти и това е основното, което ги прави изключително полезни като натурални лекове

Разфасовка: 50 мл.

За поръчка: 0885 226 222

К-во

БАЗОВИ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА – 100%  НАТУРАЛНИ И СТУДЕНОПРЕСОВАНИ

Базовите масла са 100% натурални растителни масла, получени при студено пресоване на екологично чисти природни суровини – ядки,зърна,семена.Те могат да се използват директно върху кожата или косата самостоятелно или в комбинация с етерични масла.

Етеричните масла са органични субстанции, извлечени от соковете на определени растения.Те са синтезирани в ароматните органи на растенията  - цветове, листа,стъбла, плодове и корени. В тях има висока концентрация на растителни компоненти и това е основното, което ги прави изключително полезни като натурални лекове. Попаднали в човешкия организъм подхранват и заздравяват клетките.

EТЕРИЧНИ МАСЛА – 100 % НАТУРАЛНИ

ВНИМАНИЕ: Само за външна употреба! Да   не се използват  неразредени,  тъй като може да предизвикат силно дразнене на кожата. Етеричните масла винаги се разреждат, защото в чиста форма концентрацията им е много силна. Подходящи се за ароматерапия (в арома лампа), за дезодориране на въздха,  за добавяне към базови масла за масаж, за обогатяване на шампоани и балсами за коса  и кремове за лице.

Съхранявайте маслата на места недостъпни за деца. Противопоказни са  за епилептици, бременни и кърмещи жени и индивидуална непоносимост към някое от маслата.

Натурално масло от авокадо – 50 мл.-  PERSEA GRATISSIMA OIL

Едно от най-ефективните средства за подмладяване кожата на лицето.

Абсорбира се дълбоко от кожата като облекчава сухата и сърбяща кожа. Увеличава производството на колаген, овлажнява кожата и я насища с необходимите хранителни вещества. Обогатява тъканите с кислород  и намалява ефектите на стареенето .

33AU

Характеристики

Тип продукт
Етерични масла
Масла за тяло
Тип кожа
Чувствителна кожа
Свойства
Подхранва

Няма отзиви

От същата категория (There are 11 other products in the same category)