Свещи за уши Kul-Tem парафинови Топ цена 15лв | Гарабитов център | beautyhealth.bg

Свещи за уши Kul-Tem

15,00 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
GAR008

Парафинови свещи за уши Kul-Tem са алтернативно средство за лечение и дълбоко почистване на ухото. С поставената в ухото свещ, топлината от пламъка създава стимулиращ, успокояващ и затоплящ ефект. Спомагат за укрепване на собствения баланс на организма, като се уравновесява енергийната система.

Разфасовка: 1 кутия с 2 бр

100% натурални

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

К-во

Kul-Tem свещи за уши:

  • Спомагат за почистване на ушна кал и за изтегляне на вода, попаднала в ушния канал.
  • Помагат при случаи на шум в ушите и при намаляване на слуха.
  • Повлияват благоприятно възпалителни състояния на ушите, гърлото, носа и околоносните синуси.
  • Подходящи са при хора, страдащи от главоболие, нервност, уплах, безсъние, състояние на стрес.
  • Облекчават състоянието на малки деца (над 3 години) при настинка, поставени вечер преди лягане.С поставената в ухото свещ, топлината от пламъка създава стимулиращ, успокояващ и затоплящ ефект. Добавянето на топлина към процеса, особено по такъв фин начин, спомага изчистването на ушите от натрупана ушна кал и укрепва собствения баланс на организма, като се уравновесява енергийната система.

Начин на приложение:

Пригответе две свещи, алуминиево фолио в квадратна форма (15х15см), кибрит (запалка), чаша с вода.

Легнете на едната страна, под главата подложете малка възглавничка, покрийте главата с алуминиево фолио на което предварително сте направили малък прорез за свещта.

Долният край на свещта, внимателно поставете във външния слухов проход, а горният запалете. Свещта трябва да гори вертикално и не повече от нивото на червената линия, след което изгасете в чашата с вода. Повторете процедурата на другото ухо.

За профилактика: 1 път на месец.

При хронични оплаквания: за 2 месеца веднъж седмично.

Внимание!

Не използвайте при деца под 3-годишна възраст. Не употребявайте свещите за уши при спукано тъпанче, хората, които използват изкуствено тъпанче, тъпанчева мембрана, имат тънко тъпанче или възпаление на ушите не трябва да да се подлагат на тази терапия. Противопоказно при алергии към парафин, целулоза или алергии към свещи. Не мокрете третираното ухо през първите три часа след използването на свещи за уши. Това не е лекарство, и не се използва като окончателно лечение и самостоятелно лекуване при сериозни проблеми.

GAR008

Няма отзиви

От същата категория (There are 10 other products in the same category)