• -7%
Анти бръчки терапия Перфект Скин | Amrita Laboratory | Красота и здраве

Анти бръчки терапия Перфект Скин

3,10 лв. Спестявате 7%
Старата ни цена 3,33 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
АМR34-1

Активна терапия Анти бръчки за всеки тип кожа Perfect Skin 

Действието на терапията против бръчки е базирано на витамин А /ретинол/ в комбинация с  природните антиоксиданти – витамин Е, F и Н .

Разфасовка: Ампули 10x4мл

За поръчка: 0885 226 222

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

Разфасовка
К-во

АКТИВНА ТЕРАПИЯ АНТИ БРЪЧКИ ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Perfect Skin 

АНТИ БРЪЧКИ 

ИНТЕНЗИВНА АНТИ-БРЪЧКИ ТЕРАПИЯ С РЕТИНОЛ 

Активната терапия Анти бръчки за всеки тип кожа на добра цена е високо ефективна комбинация от ретинол палмитат и природни антиоксиданти. Активната терапия Анти бръчки за всеки тип кожа е високо ефективна комбинация от ретинол палмитат и природни антиоксиданти (вит. Е, F и Н). Този продукт на AmritaLab има интензивно действие срещу процесите на стареене, защитава кожата от атаката на свободните радикали, стимулира обновителните процеси на епителната тъкан, води до намаляване дълбочината и броя на бръчките. Формулата се базира на съдържание на ретинилпалмитата, който е стабилизирана форма на ретинола, пригодена за ползване в козметични продукти. Ретинолът, наричан още витамин А, е известен като витамина на младостта. Той може да предизвика излющване на кожата, а това от своя страна стимулира процесите на обновяването й. Когато се използва при по-млада кожа предотвратява разкъсването на дермалните тъкани, предизвикано от действието на UV радиация, свободните радикали и др. Когато е в комбинация с антиоксиданта витамин Е се постига значителна степен на защита на кожата от преждевременно стареене. Активната терапия против бръчки съдържа UV - абсорбент със слънцезащитна функция. 

Активната терапия Анти бръчки за всеки тип кожа е терапия за интензивно, ефективно противодействие на процесите на стареене на кожата.

Действието на терапията против бръчки е базирано на витамин А /ретинол/ в комбинация с  природните антиоксиданти – витамин Е, F и Н . Ретинола има изключително важна роля в протеиновата обмяна в кожата и изключително благоприятно въздействие върху регенеративните процеси. Формулата на AmritaLab против бръчки може да намали дълбочината и броя на бръчките, също така предпазва от окислителни процеси, водещи до преждевременно стареене и подобряване на еластичността и защитните функции на кожата.

Амрита препоръчват ампулите против бръчки да се ползват по-интензивно в пролетно-летния сезон. За да се постигне желаният резултат, препаратът трябва да се използва според индивидуалните особености на всеки клиент. Поради ексфолиращото действие на ретинола е възможно да се получи зачервяване и дразнене на кожата, но то има временен характер и не е нежелана реакция. При възникване на такъв проблем, преустановете ползването за един-два дни, след което продължете процедурите, като е желателно да ги разредите през ден. Целта е кожата да привикне към ретинола, след което препаратът може да се употребява спокойно неограничено време. За премахване на бръчки третирането трябва да продължи около един месец. 

Опаковка: Ампули по 4 мл.

В кутия са по 10 ампули.

АМR34-1

Характеристики

Тип продукт
Серуми и терапии
анти-ейдж
Тип кожа
Всеки тип кожа
Свойства
подмладява кожата

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)