Фитоактиватор със стволови клетки и арганово масло | Ауриметрия | Красота и здраве

Фитоактиватор със стволови клетки и арганово масло

8,67 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
4AU

Маслото е особено ефективно срещу дегенерация на клетките, изсушаване и възпаление на кожата, акне и белези.

Разфасовка: кутия с 2 ампули по 3 мл

За поръчка: 0885 226 222

К-во

Съдържа растителен ектракт, получен от стволови клетки на Globularia cordifolia. Доказано е действието му да защитава кожата чрез стимулиране клетъчната детоксикация и регенерация. Фитостволовите клетки действат като ускоряват естественото производство на колаген; забавят видимите признаци на стареене; активират стволовите клетки на кожата; стягат и възстановяват загубените еластичност и блясък.

Аргановото масло е естествено решение за защита срещу преждевременното стареене на кожата и силното действие на ултравиолетовите лъчи. Това ценно масло се получава от плодовете на дърво, което расте единствено в района на Мароко. То съдържа висока концентрация на витамин Е и сапонини, затова функционира добре, когато се прилага директно върху лицето. Маслото е особено ефективно срещу дегенерация на клетките, изсушаване и възпаление на кожата, акне и белези.

Начин на употреба:  Отчупете върха на ампулата и нанесете съдържанието й върху лицето и шията. Подходящо е използването му след „Неутрален Тоник  с екстракт от зелен чай”. След отваряне препоръчително е ампулите да се използват еднократно  или да се съхраняват в хладилник не повече от 5 дни.

4AU

Характеристики

Тип продукт
Ампули
Тип кожа
Всеки тип кожа
Свойства
Забавяне процесите на стареене на кожата

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)