Q-Derm Intensive - за лечение и регенерация на кожата, помага при лечението на атопичен дерматит

Q-Derm Intensive

57,50 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
QD040I

Особено ефективен е при:

 • Отслабена кожа поради оксидативен ефект на фактори на околната среда (замърсяване на въздуха и атмосферни агенти)
 • Състарена кожа, бръчки
 • Травматични ефекти след лечения (хирургична интервенция, пилинг на лицето, татуировки, премахване на окосмяване...)
 • Q-DERM помага при лечението на атопичен дерматит

Разфасовка: 40мл

made-in-italy.jpg

К-во

ОПИСАНИЕ

„Q-DERM" е създаден за лечение на епидермиса в дълбочина, за обновяване на кожата и за дермо-възстановяване.

"Q-DERM" съчетава ефект на отпушване с ефективно успокояващо действие върху кожните бразди, както и със стягане на кожата, ефекти на запълване и с резултати, подобни на тези при употреба на ботокс.

Активните съставки в "Q-DERM" са предназначени да възстановят твърдостта и тонуса на кожата, като осигуряват структура, директно и косвено попълване и благоприятстват отпушването на клетките, като по този начин подобряват клетъчното хранене.

СЪСТАВ:

Вода, глицерин, захарозен палмитат, палмитоил хексапептид-12, палмитоил тетрапептид-7, хидроксиетилцелулоза, фенетилов алкохол, каприлил гликол, калиев хиалуронат, глициретинова киселина, екстракт от плевротус остраха, малтодекстрин, екстракт от листа от лолиум перна, глюконолактон, натриев бензоат, калциев глюконат.

Без консерванти, силикон, парабени и без вазелин.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Reg. 1223/2009 EEC CPNP Регистрационен номер 2108553. Продуктът може да се продава свободно без рецепта.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

"Q-DERM" е подходящ за всички случаи на отслабена и застаряваща кожа. Особено за кожа, отслабена от външен оксидативен стрес (смог и атмосферни агенти) зряла, маркирана или увредена кожа, посттравматично лечение на болка (операция, пилинг, татуировки, премахване на косми), помощно средство при лечението на атопичен дерматит.

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

Кожата, и по-специално кожата на лицето или деколтето, е изложена на естествен разпад и процеси на влошаване, свързани с възрастта, хормоналните промени, но също така и с фактори на външно окисляване (УВ лъчение, смог, елементи на замърсяване и др.) и / или дегенеративни фактори с травматичен произход.

По-специално, патогенезата на стареенето на кожата причинява намаляване на броя и размера на дермисните клетки, намаляване на обема на влакната от колаген и еластин, намаляване на количеството хиалуронова киселина и постепенно намаляване на дебелината на капилярите.

Към тези ефекти обикновено се добавят дегенеративни процеси, предизвикани от нормалното излагане на УВ лъчения, които причиняват хронично възпаление на кожата, причинявайки апоптоза, колагеназа и нарушения на микроциркулацията.

Активните принципи на Q-Derm® Intensive са насочени към възстановяване здравето на епидермиса чрез осигуряване на структура, директно и индиректно запълване, благоприятстване на клетъчната деконгестия, поддържане на клетъчния тропизъм.

Хиалуронова киселина:

 • Създава интрадермална решетка, върху която е фиксиран колагенът,
 • Помага за по-голямо количество на свободна вода в стратум корнеум
 • Стимулира пролиферацията на епителиалните клетки и увеличава фибробластната миграция

Полипептиди:

 • Стимулират естествената продукция на колаген
 • Завършват свързването на хиалуроновата киселина с колагена (особено важно за зряла кожа над 40-годишна възраст)
 • Стимулират, хранят и завършват цикъла на Кребс чрез подпомагане и интегриране на естествения процес на възстановяване на клетките
 • Редуцират естетичния вид на експресивните линии. Имат микродеконтрактираща ефикасност, подобно на тази на ботокса, която намалява количеството на малките бръчки, защото действа на ниво на контракция на мимическите мускули.

Комбинираното действие на хиалуроновата киселина и полипептидите се усилва още повече от деконгестивния и противовъзпалителен ефект, дължащ се на:

 • Бетаглициретиновата киселина: удължава живота на клетките като действа срещу оксидативните процеси, предпазва кръвната микроциркулация, поддържа оригиналната тъкан и усилва оригиналния клетъчен тропизъм, създава по-добри условия за действията и на хиалуроновата киселина, и на полипептидите.
 • Бета Глюкан: хранителен агент, противовъзпалителен и със способност да генерира защитен филм за поддържане на нивата на хидратация; в синергия с другите съставки на продукта:
 • Регулира на нивото на цитокините
 • Стимулира и поддържа микроциркулацията на кожата
 • Поддържа и стимулира естествената клетъчна регенерация, значително намалявайки възпалената раздразнена / увредена кожа.

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете МАЛКО КОЛИЧЕСТВО от крема два пъти дневно (сутрин и вечер) върху областта, която трябва да се третира, и масажирайте леко, докато се абсорбира напълно. Предлагаме да поставите внимателно върха на пръста си върху повърхността на крема и да използвате количеството крем, което залепва за пръста Ви. Повторете където е необходимо. Не събирайте продукта с пръста си. „Q-DERM" е показан за лечение на лицето, шията и деколтето, но може да се използва на всяка област на тялото, включително гениталиите. "Q-DERM" представлява отлична основа за гримиране. Първите секунди след нанасянето може да изглежда, че продуктът все още е върху кожата Ви; това усещане се причинява от глицерина, който спомага за транспортирането на полипептиди (жизненоважни компоненти за ефективността на продукта).

Използвайте в рамките на 6 месеца след отваряне на опаковката.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Въпреки че „Q-DERM" съдържа само вещества, които са напълно съвместими със структурата на епидермиса и не съдържа токсини или потенциални алергени, в случай на продължително зачервяване, измийте го обилно със студена вода и ако зачервяването продължава, посетете Вашия лекар със списък на всички козметични продукти, които използвате, включително „Q-DERM". Ако смятате да излагате кожата си на слънце, винаги използвайте специфичен слънцезащитен продукт, след като нанесете ,Q-DERM".

„Q-DERM" е търговска марка на Q1 International Srl Q1 Отдел Здраве и козметика, Триест, Италия (info@q1international.it)

Произведено в лаборатории в Грасобиа (провинция Бергамо), ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001: 2008 - GMP ISO 22716:2007

ВНОСИТЕЛ:  WhiteFlower.bg

QD040I

Характеристики

Тип продукт
Кремове за лице
Тип кожа
Чувствителна кожа
Свойства
подмладява кожата
успокоява
хидратиращ

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)