Q-WHITE осигурява антиоксидантно действие и стимулира продукцията на колаген, прибавяйки избелващ ефект

Q-WHITE

69,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
QW040

КРЕМ-ГЕЛ С ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ

 • Q-WHITE е продукт, специфично създаден за лечение на хиперхромия и хиперпигментация при най-широк кръг естетични нарушения на кожата
 • Q-WHITE осигурява антиоксидантно действие и стимулира продукцията на колаген, прибавяйки избелващ ефект към съответния ефект против стареене
 • Съставът на Q-WHITE не предизвиква фотосензитивна реакция, като кремът може да се използва безопасно през деня и в случаи на директно излагане на слънце през деня
 • Q-WHITE се препоръчва силно за всички случаи на хиперхромия

made-in-italy.jpgК-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 69 бонус точки . В количката ви в момента има 69 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 3,45 лв. .


Q-WHITE е продукт, създаден за лечение на причинителите на хиперхромия на кожата (тъмни петна): възпаление и окисляване. Смогът, излагането на слънце, агресивните дерматологични лечения (лазер, криотерапия, дермабразия, епилация и др.) предизвикват възпаление и окисляване, които стимулират свръхпроизводството на меланин от меланоцитите. Освен това някои хора, засегнати от мелазма, са особено чувствителни към хиперхромия. Друг случай, при който употребата на Q-WHITE се оказва полезно, е за тъмни петна от хормонален произход (например, сенилност или майчинство).

Q-WHITE осигурява също така светещ и ободряващ ефект, особено върху кожи с тъмни тонове (източна, близкоизточна, индийска, африканска и др.).

Q-WHITE може да бъде от полза за цялостно изсветляване на кожата (осветяващ и леко изсветляващ ефект).

Активните съставки на Q-WHITE са насочени към нормализиране на меланогенезата (производството на меланин). Продуктът се предлага под формата на гел емулсия.

СЪСТАВ:

Вода, амониев акрилолдиметилтаурат / кополимер, 3-о-етил аскорбинова киселина, ниацинамид, пропиленгликол, фенетилов алкохол, каприлил гликол, тиоктова киселина, натриев екстрадиран сулфат.

Без вазелин, парабени, силикон и аромати.

Продуктът се предлага под формата на крем / гел.

КЛАСИФИКАЦИЯ

Козметичен продукт съгласно Reg. 1223/2009 EEC CPNP Регистрационен номер 2083344

Продуктът може да се продава свободно без рецепта.

ПОКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА

Q-WHITE е лечение, показано при различни случаи на хиперхромия, по-специално:

 • хиперхромия от мелазма
 • хиперхромия от излагане на слънце
 • хормонална хиперхромия
 • хиперхромия от следоперативно / лечебно възпаление:
 • хирургия, пилинг, татуиране, епилация и др.). Q-WHITE не е показан за бели или червеникави петна при капиларизация и за случаи на кератинизация.

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОЦЕСА НА ДЕЙСТВИЕ

Основните причини за хиперпигментация на епидермиса се дължат на окисляване и възпаление, които генерират производството на цитокини и хемокини, чувствителни към действието на кислорода, активирайки тирозиназата и производството на меланоцити.

Следователно, хиперреактивните меланоцити инициират анормално производство на меланин, което води до появата на повече или по-малко определени петна с тенденциозно кафяв цвят (от тъмно жълт до кафяв).

skin-pigmentation-mechanism-bg.jpg

Има голям научен опит в оценката на това как Витамин С (натриев аскорбил фосфат) и Витамин В3 (ниацинамид) упражняват явно антиоксидантно действие и показват способност за нормализиране на процесите, предизвикващи хиперхромия.

 

 • Витамин С:
 • Стимулация на продукцията на естествен колаген
 • Редукция на хиперпигментацията чрез ребалансиране на продукцията на меланин и инхибиране на хиперактивните меланоцити
 • Противовъзпалително действие
 • УВ протекция

Забележка: За повишаване на стабилността във времето и поносимостта на кожата дори при високи концентрации, витамин С в Q-White® е под формата на естер.

 • Витамин В3:
 • Антиоксидантни свойства
 • Активен за превенция за формирането и трансфера на меланозомите; без намаляване на тирозиназата и клетъчната пролиферация
 • Усилване на защитната бариерна функция на кожата
 • Намаляване на свръхпродукцията на себум
 • Има хелатно действие за премахването на петна след увреждащи козметични терапии

 

Комбинираното действие на двата витамина в Q-WHITE се усилва допълнително от натриевия декстран сулфат.

 • Тиоктова (алфа липоева):
 • С известни функции за неутрализиране на свободни радикали
 • Като киселина, тя упражнява леко повърхностно пилинг действие, допринасящо за появата на депигментирани клетки, които правят кожата по-блестяща и сияйна
 • Стимулира клетъчната защита, позволяваща регенерацията на ендогенни антиоксиданти

Забележка: Тиоктовата киселина в Q-White® е в хидроразтворима форма с цел повишаване на биохимичната синергия с витамин С и следователно за подсилване на депресивното действие върху меланоцитите.

 

Комбинираното действие на двата витамина и тиоктовата киселина се подсилват допълнително от натрия декстран сулфат.

Декстран: Той основно действа като усилвател, позволяващ дълбокото и последователно проникване на витамините в кожата. Той храни клетъчния цикъл на Кребс чрез усилване на естествените процеси на клетъчна регенерация.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

Нанесете МАЛКО КОЛИЧЕСТВО от крема два пъти дневно

(сутрин и вечер) върху областта, която трябва да се третира, и масажирайте леко, докато се абсорбира напълно. Лечението може да изисква продължителни периоди на приложение.

Резултатите ще станат очевидни в голяма степен в зависимост от субективната скорост на естествения цикъл на регенерация на кожата (заместване на стари свръхпигмен-тирани клетки с нови нормално пигментирани клетки). Лечението продължава средно 4 седмици (* продължителността и резултатите могат да варират от човек на човек). В случай на продължителна резистентност към лечението, моля, консултирайте се с Вашия лекар за локално лечение на акне или хормонално лечение. Q-WHITE е показан за лечение на лицето, шията и деколтето, но може да се използва на всяка област на тялото, включително гениталиите. Използвайте в рамките на 6 месеца след отваряне на опаковката. Лъскавият цвят на емулсията не намалява ефективността на продукта.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

Въпреки че Q-WHITE съдържа само вещества, които са напълно съвместими със структурата на епидермиса и не съдържа токсини или потенциални алергени, в случай на продължително зачервяване, измийте го обилно със студена вода и ако зачервяването продължава, посетете Вашия лекар със списък на всички козметични продукти, които използвате, включително Q-WHITE.

Ако смятате да излагате кожата си на слънце, винаги използвайте специфичен слънцезащитен продукт, след като нанесете Q-WHITE.

„Q-WHITE" е търговска марка на Q1 International Srl

Q1 Отдел Здраве и козметика, Триест, Италия (info@q1international.it)

Произведено в нашите лаборатории в Грасобиа (провинция Бергамо), ИТАЛИЯ

UNI EN ISO 9001: 2008 - GMP сертификат №. 25204 .CertyQuality"

ВНОСИТЕЛ: Whiteflower.bg

QW040

Характеристики

Тип продукт
Избелващ
Кремове за лице

Няма отзиви

Може би ще харесате и...

Q-Derm Intensive

Особено ефективен е при: Отслабена кожа поради оксидативен ефект на фактори на околната среда (замърсяване на въздуха и атмосферни агенти)...
69,00 лв.

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password