АПИХЕРБА + Q 10 за имунната система | Ауриметрия | Красота и здраве

АПИХЕРБА + Q 10 за имунната система

11,70 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
25AU2

Увеличава съпротивителните сили при вирусни инфекции и простудни заболявания. Укрепва имунната система

Опаковка : 100 мл.

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 11 бонус точки . В количката ви в момента има 11 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,55 лв. .


ЕФЕКТИ:Увеличава съпротивителните сили при вирусни инфекции и простудни заболявяния

Укрепва имунната система

Допринася за противодействието на организма срещу свободните радикали и токсичните вещества, водещи до туморообразуване

Съдържа висококачествен естествен растителен коензим Q10.

Продукта е комбинация от билкови екстракти, коензим Q10 и многоцветен пчелен мед, обогатен с пчелен прашец и прополис.

 Ехинацеята  е най-мощният природен  имуностимулатор и ефективно средство срещу вирусни и бактериални заболявания. Съдържащите се в нея ехинакозид и ехинацеин  се противопоставят на ензима хиалорунидаза, с чиято помощ бактериите проникват в организма.

Кръвният здравец е много ценна българска билка  с доказан антиоксидантен ефект.Съдържа катехини, танини, вит.С, провитамин А - активни вещества, които действат укрепващо върху капилярите. От древността се използва  за бързо възстановяване след заболяване и  при  анемии.

Коензим Q10 взема участие в преобразуването на храната в енергия и същевременно има силно антиоксидантно действие. Коензим Q10 (isoprenyl benzoquinone/ubiquinone) e витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Коензим Q10 регулира енергийното осигуряване на клетките и следователно на организма като цяло. Всички наши клетки го съдържат, затова той е есенциален за биохимичните и биологични процеси и поддържането на нашето здраве. Липсата му води до нарушение на енергетичния баланс и различни функционални отклонения.  Ако в телата нямаме достатъчно количество  Q10, това може да доведе до недостатъчност на сърдечно-съдовата функция, хипертония и много други заболявания.   Q10 е биомодулатор на имунитета в организма и регулатор на обменните процеси в нервната клетка. Доказано е, че над 35-40 годишна възраст и при всички заболявания хората страдат от дефицит на Q10, затова той трябва да бъде добавен с храната.

Съдържащият се в продукта екстракт от прополис е добре изучен като най-силният природен антибиотик с доказано антибактериално, антимикотично и противовирусно действие.

Пчелния прашец е уникален пчелен продукт, съдържащ всички необходими за организма хранителни вещества: белтъци, въглехидрати, липиди, витамини, микроелементи, ензими, хормони. Това обуславя  биостимулиращото му действие за профилактика и лечение  при всички видове физически и умствени натоварвания, при невроза, през възстановителния период след заболявания.

Пчелният мед е уникално не само хранително, но и лечебно средство. Той притежава бактерицидно действие, стимулира обмяната на веществата, ускорява регенерацията на тъканите, има силно противовъзпалително, тонизиращо и имунопротекторно действие. Влияе благоприятно на микрофлората в червата. Благодарение на съдържащото се в него особено вещество „инхибин”, както и на фитонцидите и ароматните вещества в него, пчелният мед е съвършено стерилен продукт. Тайната на неговото консервиране от пчелите още не е напълно обяснена.

Състав: Екстракти от ехинацея, кръвен здравец, пчелен мед, прополис, пчелен прашец, пектин и коензим Q 10.

Опаковка : 100 мл.

25AU2

Характеристики

Тип продукт
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password