АПИХЕРБА + Q 10 за имунната система | Ауриметрия | Красота и здраве

АПИХЕРБА + Q 10 за имунната система

9,75 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
25AU2

Увеличава съпротивителните сили при вирусни инфекции и простудни заболявания. Укрепва имунната система

Опаковка : 100 мл.

За поръчка: 0885 226 222

К-во

ЕФЕКТИ:Увеличава съпротивителните сили при вирусни инфекции и простудни заболявяния

Укрепва имунната система

Допринася за противодействието на организма срещу свободните радикали и токсичните вещества, водещи до туморообразуване

Съдържа висококачествен естествен растителен коензим Q10.

Продукта е комбинация от билкови екстракти, коензим Q10 и многоцветен пчелен мед, обогатен с пчелен прашец и прополис.

 Ехинацеята  е най-мощният природен  имуностимулатор и ефективно средство срещу вирусни и бактериални заболявания. Съдържащите се в нея ехинакозид и ехинацеин  се противопоставят на ензима хиалорунидаза, с чиято помощ бактериите проникват в организма.

Кръвният здравец е много ценна българска билка  с доказан антиоксидантен ефект.Съдържа катехини, танини, вит.С, провитамин А - активни вещества, които действат укрепващо върху капилярите. От древността се използва  за бързо възстановяване след заболяване и  при  анемии.

Коензим Q10 взема участие в преобразуването на храната в енергия и същевременно има силно антиоксидантно действие. Коензим Q10 (isoprenyl benzoquinone/ubiquinone) e витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Коензим Q10 регулира енергийното осигуряване на клетките и следователно на организма като цяло. Всички наши клетки го съдържат, затова той е есенциален за биохимичните и биологични процеси и поддържането на нашето здраве. Липсата му води до нарушение на енергетичния баланс и различни функционални отклонения.  Ако в телата нямаме достатъчно количество  Q10, това може да доведе до недостатъчност на сърдечно-съдовата функция, хипертония и много други заболявания.   Q10 е биомодулатор на имунитета в организма и регулатор на обменните процеси в нервната клетка. Доказано е, че над 35-40 годишна възраст и при всички заболявания хората страдат от дефицит на Q10, затова той трябва да бъде добавен с храната.

Съдържащият се в продукта екстракт от прополис е добре изучен като най-силният природен антибиотик с доказано антибактериално, антимикотично и противовирусно действие.

Пчелния прашец е уникален пчелен продукт, съдържащ всички необходими за организма хранителни вещества: белтъци, въглехидрати, липиди, витамини, микроелементи, ензими, хормони. Това обуславя  биостимулиращото му действие за профилактика и лечение  при всички видове физически и умствени натоварвания, при невроза, през възстановителния период след заболявания.

Пчелният мед е уникално не само хранително, но и лечебно средство. Той притежава бактерицидно действие, стимулира обмяната на веществата, ускорява регенерацията на тъканите, има силно противовъзпалително, тонизиращо и имунопротекторно действие. Влияе благоприятно на микрофлората в червата. Благодарение на съдържащото се в него особено вещество „инхибин”, както и на фитонцидите и ароматните вещества в него, пчелният мед е съвършено стерилен продукт. Тайната на неговото консервиране от пчелите още не е напълно обяснена.

Състав: Екстракти от ехинацея, кръвен здравец, пчелен мед, прополис, пчелен прашец, пектин и коензим Q 10.

Опаковка : 100 мл.

25AU2

Характеристики

Тип продукт
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)