КОЛАГЕН+ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

35,00 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
31AU2

КОЛАГЕН +ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

ЗА ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ, ПОДХРАНВА КОЖАТА, КОСАТА И НОКТИТЕ

За поръчка: 0885 226 222

К-во

КОЛАГЕН +ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

ЗА ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ, ПОДХРАНВА КОЖАТА, КОСАТА И НОКТИТЕ

Този продукт е идеална комбинация от високо съдържание на хидролизиран колаген и хиалуронова киселина с добавка на екстракти, витамини и минерали.

Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Съставлява 30% от общия за организма протеин и около 70% от протеините на кожата.

Продукцията на колаген в тялото ни естествено започва да се забавя с напредване на възрастта. Други фактори на начина на живот също допринасят за изчерпването на нивата на колаген (като  диета с високо съдържание на захар, тютюнопушене и продължително излагане на слънце ).

Повишаването на нивата на колаген може да помогне на кожата ви да изглежда по-стегната, да увеличи гладкостта и да помогне на кожните ви клетки да продължават да се обновяват и възстановяват нормално. Ползите от колаген включват също намаляване на целулита и стриите.

Скованост и болка в ставите може да се дължи на загубата на колаген. Скорошно проучване установи , че колагенът е ефективно средство при наличие  на остеоартрит и други ставни болки и разстройства. Подпомага поддържането на здрави стави, хрущяли и сухожилия.

Хиалуроновата киселина  е един от най-разпространените мукополизахариди, синтезиран от всички живи организми, с изключение на водораслите. Тя се съдържа в съединителната тъкан и задържа водата в клетките, като по този начин предотвратява изсушаване и състаряване на кожата.  Приемането вътрешно на хиалуронова киселина в комбинация с колаген подобрява кондицията на ставите, насърчава регенерацията на хрущялната тъкан и синовиалната течност, облекчава отоци и болка, прави ставите по-подвижни и спасява от мъчителната скованост.

Начин на употреба: Веднъж дневно по една пълна супена лъжица разтворена във вода, сок или мляко.

Опаковка : 150 g

31AU2

Характеристики

Тип продукт
Хранителни добавки
Свойства
ПОДХРАНВА КОЖАТА, КОСАТА И НОКТИТЕ

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)