Пробиотична добавка Ентеросан с розово масло | Krista G | Красота и здраве

Пробиотична добавка Ентеросан с розово масло

27,50 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
KG2018

Ентеросан е иновационен трикомпонентен висококачествен пробиотик с широкоспектърно действие.  Розовото масло стимулира възстановяването на клетките и притежава подчертано бактерицидно и антиоксидантно действие.

Количество: 20 таблетки по 720 мг

За поръчка: 0885 226 222

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

К-во

Състав: В дневната доза (1080 mg) се съдържа висока концентрация на активни живи клетки на лактобацили и бифидни бактерии (над 1 милиард в 1 грам продукт) и метаболити от жизнената им дейност - Лактобацилус ацидофилус (Lactobacillus acidophillus) - 250 mg, Бифидобактериум бифидум (Bifidobacterium bifidum L1) - 250 mg, Лактобацилус булгарикус (Lactobacillus bulgaricus) - 250 mg, розово масло 1,5 mg% и помощни вещества (микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат).

Действие: Ентеросан е иновационен трикомпонентен висококачествен пробиотик с широкоспектърно действие. Състои се от 3 селекционирани щама на лактобацили и бифидни бактерии с подчертани антиоксидантни свойства - Лактобацилус булгарикус, Лактобацилус ацидофилус и Бифидобактериум бифидум. Това позволява да бъде покрит целия тракт - стомах, дванадесетопръстник, тънки черва и дебело черво, като по този начин се осигурява максмален прочистващ ефект.Регулира равновесието на стомашно-чревната микрофлора. Спомага за преодоляване на дисбактериозите по време на и след антибиотикотерапия. Подпомага дейността на задстомашната, щитовидната, простатната и надбъбречните жлези. Помощно средство при хронична умора, симптомите на менопауза и климактериума при жените. Доказано е, че розовото масло стимулира възстановяването на клетките и притежава подчертано бактерицидно и антиоксидантно действие, особено необходимо в профилактиката и лечението на заболявания на жлъчните пътища, жлъчния мехур, черния дроб, бронхити, бронхиална астма и обмяната на веществата. Подобрява сърдечната дейност. Протектира имунната система.

Употреба: 3 пъти дневно по 1/2 таблетка преди хранене в продължение на 5 дни. След това се приема по 1/2 таблетка дневно сутрин след хранене.

Количество: 20 таблетки по 720 мг

Доказано е, че... Lactobacillus bulgaricus предоставя на организма висококачествен белтък, въглехидрати, ненаситени мастни киселини, витамини, жизнено важни за организма, които чрез храната не се набавят или пък трудно се усвояват, т.е. пробиотичната здравословна добавка по своята същност представлява функционална храна. По този начин се осигурява прочистване на организма от вредни вещества от една страна, и се внасят редица хранителни вещества с ползотворно влияние от друга. Така организмът се зарежда с енергия и се предпазва от различните инфекциозни заболявания

KG2018

Характеристики

Тип продукт
Хранителни добавки

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)