ОТСЛАБВАНЕ С ЙОГА

5,00 лв.
Няма данък Доставка: от 1 до 3 работни дни

Издател: Хомо-Футурус

Брой страници: 112

Година на издаване: 2005

Корици:  меки

Език:  български

Тегло:  95 грама

Размери: 20x14

За поръчка: 0885 226 222

К-во В наличност

categories

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 5 бонус точки . В количката ви в момента има 5 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,25 лв. .


Стремежът да бъдем здрави, за да можем да сме полезни на човечеството и да изпитваме повече радост от живота, е достоен за уважение. Не само младите и зрелите хора, но и възрастните, болните и тези с физически увреждания могат да практикуват йога и да подобрят здравето си. Запазването и поддържането на добро здраве е първият свещен дълг на всеки човек. Здравето бива физическо, умствено, морално и психическо.

Независимо от положението, което човек заема в обществото, доброто здраве е първото условие за успех. Освен това е много по-евтино човек да е здрав, отколкото болен. Йога гледа на лошото здраве като на порок. В наша власт е да запазим и увеличим здравето на нашето тяло и ум. Целта на йога е физическото здраве да се доведе до степен на имунитет срещу болестите и гаранция за дълъг живот, физическите упражнения в йога въздействат не само върху основните телесни системи, но и върху психиката. Чрез физическите упражнения мозъкът и нервите се възпитават както мускулите.

HOMO 1

Характеристики

Тип продукт
Книги

Няма отзиви

Разгледайте още

В следната категория има още 16 продукта:

Регистрация на нов профил

Вече имате профил?
Влезте или възстановете паролата си