ОТСЛАБВАНЕ С ЙОГА

5,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
HOMO 1

Издател: Хомо-Футурус

Брой страници: 112

Година на издаване: 2005

Корици:  меки

Език:  български

Тегло:  95 грама

Размери: 20x14

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 5 бонус точки . В количката ви в момента има 5 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,25 лв. .


Стремежът да бъдем здрави, за да можем да сме полезни на човечеството и да изпитваме повече радост от живота, е достоен за уважение. Не само младите и зрелите хора, но и възрастните, болните и тези с физически увреждания могат да практикуват йога и да подобрят здравето си. Запазването и поддържането на добро здраве е първият свещен дълг на всеки човек. Здравето бива физическо, умствено, морално и психическо.

Независимо от положението, което човек заема в обществото, доброто здраве е първото условие за успех. Освен това е много по-евтино човек да е здрав, отколкото болен. Йога гледа на лошото здраве като на порок. В наша власт е да запазим и увеличим здравето на нашето тяло и ум. Целта на йога е физическото здраве да се доведе до степен на имунитет срещу болестите и гаранция за дълъг живот, физическите упражнения в йога въздействат не само върху основните телесни системи, но и върху психиката. Чрез физическите упражнения мозъкът и нервите се възпитават както мускулите.

HOMO 1

Характеристики

Тип продукт
Книги

Няма отзиви

Related Products (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password