Едно желание може да промени вашия живот | Кибеа | beautyhealth.bg

Едно желание може да промени вашия живот

16,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
978-954-474-434-2

Aвтор:  Гал Сасон

Издателство: Кибеа

Корица: мека

Размер: 210x140мм

Брой страници: 372

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 16 бонус точки . В количката ви в момента има 16 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,80 лв. .


Тази книга, написана от Гал Сасон и Стив Уейнстийн, е създадена въз основа на богатата духовна информация, натрупана по време на семинарите на Гал. Написаното в тези страници разкрива мистериите, механизмите и митологията, свързани с кабалистичното Дърво на живота. Освен това предлага практична програма за личностна трансформация, обогатяване на душевността и изпълнение на желанията.

Кабала

"Кабала е юдейското мистично познание, което традиционно (до ХІV век) се е разпространявало само в устна форма. Носят се легенди за това как нейните доктрини са се запазили в тайна, защото се е вярвало, че такова мощно познание трябва да бъде достъпно само за тесен кръг посветени."

Кабала означава „да получаваш“, „да приемаш“ и стимулира балансът между способността да получаваш и едновременно с това – да даваш на другите.

 Дървото на живота

"Дървото на живота е най-старият и най-важен символ на кабала. То действа като духовен ориентир, съдържащ в себе си целия Космос под формата на диаграма. Рисуван, интерпретиран и използван от мистиците в продължение на векове.

Дървото на живота може да бъде използвано за медитация, разсъждения и предсказания, както и за организиране, интегриране и разбиране на всички явления, обстоятелства и превратности в живота на човека."

978-954-474-434-2

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password