Преодоляване на множествената склероза | Красота и здраве | beautyhealth.bg

Преодоляване на множествената склероза

32,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
954-474-780-0

Aвтор:  Джордж Джелинек

Издателство: Кибеа

Корица: Мека

Размер: 165x240мм

Брой страници: 568

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 32 бонус точки . В количката ви в момента има 32 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 1,60 лв. .


Книгата "Преодоляване на множествената склероза" предлага лечебна програма с доказан успех. Тази диагноза вече не означава непременно упадък на здравето и инвалидизация. Днес хиляди хора по света живеят здравословно и активно, следвайки препоръките на проф. Джелинек.

Дадено е обяснение относно природата на автоимунното заболяване и очертава възстановителна програма от седем стъпки, базирана на факти, част от които са изключване на млечните продукти, замяна на наситените животински мазнини с полиненаситени растителни мазнини, достатъчно излагане на слънце и допълнителен прием на витамин D, редовно спортуване, избор на подходящи медикаменти и медитация.

Разработен е възстановителния план въз основа на изчерпателен анализ на всички налични медицински изследвания по темата, като програмата подлежи на постоянно осъвършенстване, посредством продължаващите международни клинични изпитвания под негово ръководство, които проучват начина на живот на няколко хиляди души с МС и здравните им резултати.

954-474-780-0

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password