СМУТИ И СОКОВЕ

5,00 лв.
Няма данък Доставка: от 1 до 3 работни дни
  • Автор: Надя Пери
  • Корица: Мека
  • Страници : 96
  • Размери : 14.00 / 20.00 / 0.90 cm
  • Тегло: 0.131 
  • ISBN : 9786192230357

К-во В наличност

categories

redeem
Няма бонус точки за този продукт


Независимо че на пазара се продават различни сокове, смути и други напитки, домашно приготвените в джусер или блендер плодови сокове, смути и разхладителни напитки с лед не само се правят лесно, но са и по- вкусни.

Приготвени по този начин, те са  част от здравословното хранене, особено ако са направени от смесени плодове и зеленчуци, богати на витамини и минерални вещества.

Смути се наричат сокове или цели парчета плодове, разбити в блендер, така че да се получи по-гъста напитка.

Разхладителните напитки, сервирани с лед, са особено освежаващи.

Още през 19- век лекарите са установили, че за здравето на пациентите е много важно да се пият изстискани от плодове и зеленчуци сокове.

През последните години интересът към намиране на естествени източници за предпазване и лечение на различни заболявания, както и при диетите за отслабване или в борбата с остаряването става все по-голям.

Според лекарите и учените именно соковете, смутито и други подобни напитки, приготвяни в джусери и блендери, са най-подходящият начин за приготвяне на тези много ценни за здравето напитки.

Предполага се, че приготвянето на сокове датира още от преди производството на вино. Съвременната идея за смесване на плодови сокове и други напитки за приготвяне на смути вероятно идва от приготвянето на коктейли.

През последните години специалистите проявяват повече интерес към използването на естествени начини и средства за подобряване на здравето, като например въвеждане и употреба на нови кухненски уреди от рода на блендер, джусер, миксер и други подобни. Приготвените от свежи плодове и зеленчуци сокове и смути доставят на организма необходимите му витамини и минерални вещества.

9786192230357

Характеристики

Тип продукт
Книги

Няма отзиви

Разгледайте още

В следната категория има още 16 продукта:

Регистрация на нов профил

Вече имате профил?
Влезте или възстановете паролата си