СУПЕРЗДРАВЕ ЗА 6 СЕДМИЦИ

15,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
9786192230364
  • Автор: Патрик Холфорд
  • Корица : Мека
  • Страници: 280
  • Размери: 14.50 / 20.00 / 2.50 cm
  • Тегло: 0.341 
  • ISBN : 9786192230364

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 15 бонус точки . В количката ви в момента има 15 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,75 лв. .


6 стъпки към суперздравето

Тъй като всички ние сме различни, някои седмици ще са по-важни за вас от други. Те, разбираемо, ще са по-трудни и ще изискват повече усилия от ваша страна. Защото съм виждал при хиляди хора изключителните резултати, които могат да се постигнат за много кратко време със следването на тези насоки, настоятелно ви съветвам на 100 процента да следвате показателите за всяка от шестте седмици. Колкото по-усърдно работите всяка седмица, толкова по-ясно ще усетите подобряването на вашето здраве.

Седмица 1 – Свръхзареждане с енергия

Първата седмица ви дава енергийно свръхзареждане чрез подобряване на способността ви да държите кръвната си захар на постоянно ниво. Това е съществено за енергията, но също и за устойчивостта на стрес, и за контролиране на теглото. Към края на седмицата ще усетите ново равнище на енергия и ще можете да яхнете живота си.

Седмица 2 – Настройка на храносмилането

Втората седмица изчиства и настройва храносмилателната ви система, така че да можете да вземете повече от здравословните храни, които ще ядете, както и да подобрите извеждането на отпадъците.

Седмица 3 – Хормонално суперздраве

Независимо дали сте мъж или жена и на какъв етап от жизнения си цикъл се намирате, третата седмица ще ви помогне да балансирате своите хормони, които влияят на емоционалното ви равновесие, мотивацията, сексуалното желание и жизнеността.

Седмица 4 – Детоксикация за суперздраве

Към четвъртата седмица ще сте готови за суперздрава детоксикация – възможност наистина да прочистите организма си и да възстановите способността на черния си дроб да обезврежда множеството вредни вещества, които организмът създава всеки ден, както и онези, които поемаме с нечисти храни, въздух и вода.

Седмица 5 – Тласък за имунната мощ

След като сте елиминирали много от храните и напитките, които е особено вероятно да причинят алергии, идва вашият шанс през петата седмица да откриете към кои храни конкретно сте чувствителни и кои можете без опасност да върнете в диетата си. В добавка ще научите как да подобрите имунитета си и да се борите с инфекциите по естествен начин.

Седмица 6 – Подобряване на паметта и настроението

През последната седмица ще откриете какво да ядете, за да подобрите вашата памет, концентрация и настроение. На този етап ще сте се научили как да приготвяте, готвите и въвеждате здравословните храни в живота си.

9786192230364

Характеристики

Тип продукт
Книги

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password