ВСИЧКО ЗА ОТСЛАБВАНЕТО: ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ДИЕТИТЕ И ПРИРОДОСЪОБРАЗНОТО ОТСЛАБВАНЕ

ВСИЧКО ЗА ОТСЛАБВАНЕТО: ЕНЦИКЛОПЕДИЯ НА ДИЕТИТЕ И ПРИРОДОСЪОБРАЗНОТО ОТСЛАБВАНЕ

9,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
9789548231336
  • Издател:  Хомо-Футурус
  • Брой страници: 240
  • Година на издаване: 2012
  • Корици: меки
  • Език:  български
  • Тегло:  283 грама
  • Размери: 14x20
  • ISBN:  9789548231336

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 9 бонус точки . В количката ви в момента има 9 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,45 лв. .


В амерканско допитване сред мъже относно какво най-много харесват в женския силует, най-голям процент от отговорилите придавали първостепенно значение на тънката талия. Очакванията за предпочитания към "дълги крака", "тънки глезени", "стегнато дупе" и т.н. останали пренебрегнати. Почти наравно, с малко предимство пред тънката талия бил само размерът на гърдите.

Плоският корем е мечта за повечето хора, особено преминали младежките години. Ако сте прехвърлили трийсетте, родили сте поне едно дете или честичко не устоявате на обилното похапване, или пък обичате да си пийвате биричка, нищо чудно да сте се сдобили със заоблено коремче. Как да се спасите от тази напаст, която разваля фигурата, а често е и предпоставка за по-късно развиване на редица заболявания?

В тази книга ще ви представим експресни диети за стапяне на тлъстините на корема, както и ълготрайни диети за поддържане на новата ви линия. С известни усилия диетите за отслабване постигат лелеяната цел, но по-трудното е да се задържи постигнатото. Много често се наблюдава така нареченият йо-йо ефект, когато свалените с труд килограми след прекратяване на диетата се връщат обратно, при това се прибавят и още няколко. Парадоксалното е, че мазнините, които се смятат за враг №1 на стройната фигура, могат да играят и ролята на помощници не само за естетичния вид, но и за поддържането на добро здраве и самочувствие. Не всички мазнини обаче... а само полезните сред тях.

9789548231336

Характеристики

Тип продукт
Книги

Няма отзиви

Related Products (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password