Почистващо и хидратиращо мляко за лице | Ауриметрия | Красота и здраве

Почистващо и хидратиращо мляко за лице

7,00 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
54AU

Почистващото и хидратиращо мляко за лице с лайка и макадамия, почиства внимателно,  като запазва способността за задържане на влагата в кожата. Кожата става мека, дълбоко овлажнена и устойчива на външно дразнене.

Разфасовка: 200 ml

За поръчка: 0885 226 222

К-во

ПОЧИСТВАЩО И ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ

Почиства внимателно,  като запазва способността за задържане на влагата в кожата. Кожата става мека, дълбоко овлажнена и устойчива на външно дразнене.

МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ - Маслото от макадамия има хидратиращо действие, което се дължи на мононенаситената палмитолеинова киселина, която не присъства в никое друго растително масло. То се усвоява много добре и бързо от кожата, без да оставя неприятен мазен филм. Може да се използва и на лицето, както и на деликатни области от тялото.

МАСЛО ОТ ЛАЙКА- Това етерично масло има успокояващ ефект върху кожата и е отлично за лечение на всякакъв вид възпаления. Съдържа високи нива на а-бизабилол, който насърчава регенерирането на тъканите.

МАСЛО ОТ ЛАВАНДУЛА- Като ефективен антисептичен и противовъзпалителен агент, етеричното масло от лавандула  осигурява много ползи за кожата и помага за предпазването от инфекция, разрешава проблеми като пигментация, белези и дори дерматит.

Опаковка -  200 ml

54AU

Характеристики

Тип продукт
Лосион за лице
Grade 
2022-10-11

Любим продукт

Нежно и деликатно

От същата категория (There are 16 other products in the same category)