ОДЖАС-пръчка за енергезиране и оживяване на водата - средна | Гарабитов център | beautyhealth.bg

ОДЖАС-пръчка за енергезиране и оживяване на водата

35,00 лв.
Доставка: 1 работен ден
В наличност
GAR009

Оджас пръчката подобрява качеството на питейната вода като я насища със свежа жизнена енергия, променя структурата й и възвръща изворните й качества. Приемането на вода, обработена с Оджас-пръчка влияе положително върху всички процеси в организма

Производител: Сояна Швейцария и Оджас България

  Ниски цени на доставка

- офис на Еконт - 5.5лв - офис на СПИДИ - 6лв - адрес с Еконт -7лв -адрес със СПИДИ - 7.5лв

Размер
К-во

Оджас пръчката подобрява качеството на питейната вода като я насища със свежа жизнена енергия, променя структурата й и възвръща изворните й качества. Приемането на вода, обработена с Оджас-пръчка влияе положително върху всички процеси в организма: намалява стреса, подобрява сърдечната дейност, намалява нивото на потребявания кислород, подобрява общото психофизиологично състояние.

Оджас-пръчката може да се използва за подобряване свойствата не само на водата, но и на други напитки - чай, мляко, сок, кафе, бульони и др.
Оджас-пръчката е стъклена тръбичка пълна със специално обработен кварцов пясък. Тя енергизира водата или течността в която е поставена, пречиства я от субтилни енергийни замърсявания и оформя хармонична вътрешна структура. Носена в близост до  сърцето (сърдечната чакра) предпазва от вредни субтилни влияния, поддържа хармоничен енергиен баланс в областта на гърдите.

КАКДА ИЗПОЛЗВАМЕ ОДЖАС-ПРЪЧКАТА?

а/ за вода и напитки - в съд с вместимост до 0,5 литра налейте вода или друга течност разбъркайте внимателно по посока на часовниковата стрелка не по-малко от 3 пъти, но винаги нечетен брой, като се стараете да раздвижите всички слоеве на течността. Ако течността е повече разбърквайте по-дълго.
след употреба избършете Оджас-пръчката и я приберете в калъфа или на безопасно място.
Внимание! Преди първа употреба измийте обилно с вода!

б/ за тялото

Оджас-пръчката за тяло трябва да попада в областта на сърцето;
- най-добре е пръчката да има пряк допир с тялото, но може да се носи и върху дрехите, ако са леки;
- всяка седмица „почиствайте" пръчката като я държите за няколко минути под течаща вода. При особено тежки напрегнати дни, след контакти с много хора „почиствайте" още същия ден.
-през нощта може да останете с нея, но внимавайте възможно е да се счупи.
-може да се държи в ръка, или да се допира до болно място - тогава особено ясно се усеща въздействието й.

КАКВО МОЖЕМ ДА ПРАВИМ С ОДЖАС-ВОДАТА?

Може и е препоръчително да се готви с енергетизирана вода (тя не променя свойствата си при термична обработка), да се измиват очите, лицето или тялото, за приготвяне на лекарства.

ВНИМАНИЕ:

-пръчката да не се поставя в течности с температура по-висока от 80 градуса С;
-пазете пръчката от надраскване или други механични повреди;
.пазете от деца;
-препоръчително е оджас-пръчката да се пази в калъф;
-не потапяйте пръчката изцяло в течноста

Позитивният ефект от употребата на оджас-вода и течности може да се усети веднага, но истинските резултати идват след по-продължителна у потреба.
Няма противопоказания. Може да се използва непрекъснато.
Срок на енергийно действие - 5 години.

Енергията Оджас
В Аюрведа се говори за три жизнени есенции: прана, теджас и оджас - фини проявления на дошите вата, пита и кафа, които поддържат здравето.
Оджас е фината енергия, намираща се в сърдечната чакра. Нeйното качество зависи от духовното състояние на човека. Смята се, че Oджас е точно 8 капки. Намаляването й води до всички познати заболявания. Тя поддържа и изгражда живота  /кафа и фината есенция оджас са изграждащият принцип в материалното творение/.

Оджас е отговорна за духовността и интелектуалните способности. Чарака Самхита – един от най-големите аюрведични трактати /датиран между 800 и 200 г. пр. н.е./ посочва, че Оджас се разпространява от сърцето през тялото чрез 10 големи кръвоносни съдове и без Оджас е невъзможно съществуването на човека. Оджас е най-финото проявление на кафа доша, свързана с отдадеността, висшата любов и предаността към Бога и неговото творение.
Причини за намаляване на Oджас: прекомерна физическа работа, гладуване, тревожност, грубост, страх, мъка, омраза, гняв, безсъние, неправилно хранене или недохранване, инфекции и други заболявания.
Нарушенията на здравето от своя страна се дължат на понижената фина енергия Оджас в тялото. Оджас е свързана пряко със саттва-гуна (качествата чистота, доброта, светлина, святост, съвършенство) и може да бъде засилена чрез развиване на тези качества чрез молитви, медитация, приемане на сатвични храни, подходящи физически упражнения – йога, хармоничен живот, естествена природна среда и др. Сатвични храни са основно плодовете и зърнените храни.
Когато Оджас е силна, човек е здрав, работоспособен и хармоничен и обратното – ниското ниво на Оджас е характерно за хронични заболявания, продължителни инфекции и тежки болести.

GAR009

Няма отзиви

Може би ще харесате и...

От същата категория (There are 9 other products in the same category)