ОДЖАС-пръчка за енергезиране и оживяване на водата - средна | Гарабитов център | beautyhealth.bg

ОДЖАС-пръчка за енергезиране и оживяване на водата

42,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
GAR009

Оджас пръчката подобрява качеството на питейната вода като я насища със свежа жизнена енергия, променя структурата й и възвръща изворните й качества. Приемането на вода, обработена с Оджас-пръчка влияе положително върху всички процеси в организма

Производител: Сояна Швейцария и Оджас България

Размер
К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 42 бонус точки . В количката ви в момента има 42 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 2,10 лв. .


Оджас пръчката подобрява качеството на питейната вода като я насища със свежа жизнена енергия, променя структурата й и възвръща изворните й качества. Приемането на вода, обработена с Оджас-пръчка влияе положително върху всички процеси в организма: намалява стреса, подобрява сърдечната дейност, намалява нивото на потребявания кислород, подобрява общото психофизиологично състояние.

Оджас-пръчката може да се използва за подобряване свойствата не само на водата, но и на други напитки - чай, мляко, сок, кафе, бульони и др.
Оджас-пръчката е стъклена тръбичка пълна със специално обработен кварцов пясък. Тя енергизира водата или течността в която е поставена, пречиства я от субтилни енергийни замърсявания и оформя хармонична вътрешна структура. Носена в близост до  сърцето (сърдечната чакра) предпазва от вредни субтилни влияния, поддържа хармоничен енергиен баланс в областта на гърдите.

КАКДА ИЗПОЛЗВАМЕ ОДЖАС-ПРЪЧКАТА?

а/ за вода и напитки - в съд с вместимост до 0,5 литра налейте вода или друга течност разбъркайте внимателно по посока на часовниковата стрелка не по-малко от 3 пъти, но винаги нечетен брой, като се стараете да раздвижите всички слоеве на течността. Ако течността е повече разбърквайте по-дълго.
след употреба избършете Оджас-пръчката и я приберете в калъфа или на безопасно място.
Внимание! Преди първа употреба измийте обилно с вода!

б/ за тялото

Оджас-пръчката за тяло трябва да попада в областта на сърцето;
- най-добре е пръчката да има пряк допир с тялото, но може да се носи и върху дрехите, ако са леки;
- всяка седмица „почиствайте" пръчката като я държите за няколко минути под течаща вода. При особено тежки напрегнати дни, след контакти с много хора „почиствайте" още същия ден.
-през нощта може да останете с нея, но внимавайте възможно е да се счупи.
-може да се държи в ръка, или да се допира до болно място - тогава особено ясно се усеща въздействието й.

КАКВО МОЖЕМ ДА ПРАВИМ С ОДЖАС-ВОДАТА?

Може и е препоръчително да се готви с енергетизирана вода (тя не променя свойствата си при термична обработка), да се измиват очите, лицето или тялото, за приготвяне на лекарства.

ВНИМАНИЕ:

-пръчката да не се поставя в течности с температура по-висока от 80 градуса С;
-пазете пръчката от надраскване или други механични повреди;
.пазете от деца;
-препоръчително е оджас-пръчката да се пази в калъф;
-не потапяйте пръчката изцяло в течноста

Позитивният ефект от употребата на оджас-вода и течности може да се усети веднага, но истинските резултати идват след по-продължителна у потреба.
Няма противопоказания. Може да се използва непрекъснато.
Срок на енергийно действие - 5 години.

Енергията Оджас
В Аюрведа се говори за три жизнени есенции: прана, теджас и оджас - фини проявления на дошите вата, пита и кафа, които поддържат здравето.
Оджас е фината енергия, намираща се в сърдечната чакра. Нeйното качество зависи от духовното състояние на човека. Смята се, че Oджас е точно 8 капки. Намаляването й води до всички познати заболявания. Тя поддържа и изгражда живота  /кафа и фината есенция оджас са изграждащият принцип в материалното творение/.

Оджас е отговорна за духовността и интелектуалните способности. Чарака Самхита – един от най-големите аюрведични трактати /датиран между 800 и 200 г. пр. н.е./ посочва, че Оджас се разпространява от сърцето през тялото чрез 10 големи кръвоносни съдове и без Оджас е невъзможно съществуването на човека. Оджас е най-финото проявление на кафа доша, свързана с отдадеността, висшата любов и предаността към Бога и неговото творение.
Причини за намаляване на Oджас: прекомерна физическа работа, гладуване, тревожност, грубост, страх, мъка, омраза, гняв, безсъние, неправилно хранене или недохранване, инфекции и други заболявания.
Нарушенията на здравето от своя страна се дължат на понижената фина енергия Оджас в тялото. Оджас е свързана пряко със саттва-гуна (качествата чистота, доброта, светлина, святост, съвършенство) и може да бъде засилена чрез развиване на тези качества чрез молитви, медитация, приемане на сатвични храни, подходящи физически упражнения – йога, хармоничен живот, естествена природна среда и др. Сатвични храни са основно плодовете и зърнените храни.
Когато Оджас е силна, човек е здрав, работоспособен и хармоничен и обратното – ниското ниво на Оджас е характерно за хронични заболявания, продължителни инфекции и тежки болести.

GAR009

Няма отзиви

Може би ще харесате и...

От същата категория (There are 10 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password