Денят, в който се научих да живея | Красота и здраве | beautyhealth.bg

Денят, в който се научих да живея

15,00 лв.
Няма данък Доставка: от 1 до 3 работни дни

Автор:Лоран Гунел

Издателство: Колибри

ISBN: 978-619-150-607-1

Година на издаване: 31.08.2015
Корица: мека

Страници: 248

Размери:13/20

Тегло: 230г.

За поръчка: 0885 226 222

К-во В наличност

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 15 бонус точки . В количката ви в момента има 15 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,75 лв. .


"Колкото повече търсиш удовлетворенията отвън, толкова по-силно ще изпитваш липсата им. Колкото повече тичаш след желанията си, толкова по-малко удовлетворен ще се чувстваш"

Неделен слънчев ден в Сан Франсиско. Докато се разхожда по кея, наслаждавайки се на покоя след тежката работна седмица, пред Джонатан – млад мъж с кариера на застраховател, внезапно се изправя мургава красавица. Тя се вглежда в дланта му и изрича злокобно предсказание: краят на живота му наближава... Пред това шокиращо изпитание е изправен героят в последния роман на Лоран Гунел. Но това е изпитание – прозрение, „гранична ситуация“, в която откриваме себе си, своята автентична човешка същност.

Авторът ни въвлича в едно вълнуващо и светло приключение на духа, на ценностната трансформация и себепостигането. Универсалните въпроси за смисъла на съществуването, за щастието, за щедростта на общуването и отдаването тук намират своите отговори. И тези отговори са оптимистична алтернатива на доминиращия в съвременното общество култ към вещите и успеха. „Денят, в който се научих да живея“ е просветляващо пътуване към вътрешната свобода, към световете на другите и към разбирането, че човекът е част от едно изначално хармонизирано цяло.

 ПРОМО КОД: MODARTS10OFF

978-619-150-607-1

Няма отзиви

Разгледайте още

В следната категория има още 16 продукта:

Регистрация на нов профил

Вече имате профил?
Влезте или възстановете паролата си