Разтвор за тяло Див кестен 200мл. | SeaStars и SoliLug БАН | beautyhealth.bg

Разтвор за тяло Див кестен 200мл

8,50 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
BSS357

Разтворът с черноморска луга и екстракт от див кестен е с 80% природен състав. Предназначен е за облекчение и заздравяване на стените на капилярите и вените. Помага и при уморени крака. 

Разфасовка: 200 мл.

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 8 бонус точки . В количката ви в момента има 8 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,40 лв. .


Разтворът с черноморска луга и екстракт от див кестен е с 80% природен състав. Предназначен е за облекчение и заздравяване на стените на капилярите и вените. Помага и при уморени крака. Микроелементите, минералните вещества и екстрактът от див кестен подобряват тонуса на вените. Стимулират кръвообращението и укрепват стените на кръвоносните съдове. Връщат тонуса на уморените крака и възстановяват клетъчните функции.

Продуктът не съдържа оцветители, консерванти и парфюми.

Активни съставки:

Стабилизирана черноморска луга - Разтвор с богат минерален състав, микроводорасли и микрофауна, характерни за нашите солени езера. С преобладаващо съдържание на магнезий - изключителен биогенен елемент, важен за организма на хората и животните. Влияе благотворно върху нервната система, опорно-двигателния апарат, ноктите, косата и др. Има мощно противовъзпалително действие при бактериално и асептично възпаление. Стимулира защитните сили и регенеративните процеси на тъканите в тялото. Намира голямо приложение при ревматизъм, дископатии, артрози, неврити, радикулити, мускулна болка, възпаления на кожата /акне, псориазис/, настинки, ларингити, фарингити, синузити, възпаления в устната кухина, парадонтоза, спортната медицина и други.
Екстракт от див кестен.

Начин на употреба:

Вана: Разтворете 100 мл от продукта в 100 литра вода с температура 37 - 40ºС. Продължителността на процедурата е 15 - 20 минути. След ваната изплакнете тялото с вода.
Локални ванички: Разтворете 10 - 25 мл от разтвора в 5 - 10 литра вода с температура 37 - 40ºС. Продължителността на процедурата е 15 - 20 минути.
Фрикции на тялото: Тялото се измива със сапун и след това с помощта на гъбичка се обтрива с продукта. Концентрацията е в зависимост от чувствителността на кожата. Максималното разреждане с вода е 1:10. Престоява се 5 - 10 минути, след което тялото се изплаква с вода.

BSS357

Характеристики

Тип продукт
Разтвори за тяло с луга
Тип кожа
Всеки тип кожа

Няма отзиви

You might also like

Related Products (There are 13 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password