Разтвор за тяло Мента, Дъб, Хвойна 200мл. | SeaStars и SoliLug БАН | beautyhealth.bg

Разтвор за тяло Мента, Дъб, Хвойна 200мл

6,50 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
BSS3

Разтворът за тяло Мента, дъб и хвойна на Solilug БАН се прилага при психическа, умствена и физическа умора, главоболие, безсъние, кожни заболявания, екземи.

Разфасовка: 200 мл.

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 6 бонус точки . В количката ви в момента има 6 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,30 лв. .


Разтворът за тяло Мента, дъб и хвойна на Solilug БАН се прилага при психическа, умствена и физическа умора, главоболие, безсъние, кожни заболявания, екземи. Използва се и при грип, простуда, ревматизъм, мускулни болки. Съдържа стабилизирана черноморска луга и екстракти от мента, дъб и хвойна.

Начин на приложение:

За вани – Разтворете 100-120 мл от продукта в 80-100 л. вода с температура 37-40oС. Процедурата може да трае 15-20 мин. След приема на вана изплакнете тялото с чиста вода. Ако страдате от хипертония нека лугата се прилага под лекарски контрол.

 • За локални вани - Разтворете  10-25  мл от  продукта в 5-10 л. вода с температура 37-40оС. Процедурата трае15-20 мин.

 • За фрикции на тялото – Измийте тялото  със  сапун  и след това  го обтрийте  с продукта, като го нанесете  с  гъбичка. Концентрацията е в зависимост от чувствителността на кожата, като максималното разреждане с вода е до 1:10. След престой от 5-10 мин. тялото се облива с вода.

BSS3

Характеристики

Тип продукт
Разтвори за тяло с луга
Тип кожа
Всеки тип кожа
Свойства
успокоява

Няма отзиви

You might also like

Related Products (There are 13 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password