Човекът е своето плацебо. Важната роля на ума, която невинаги осъзнаваме | Кибеа | beautyhealth.bg

Човекът е своето плацебо. Важната роля на ума, която невинаги осъзнаваме

23,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
978-954-474-768-8

Aвтор: Джо Диспенза

Издателство: Кибеа

Корица: мека

Размер: 165x220мм

Брой страници: 384

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 23 бонус точки . В количката ви в момента има 23 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 1,15 лв. .


Излекуване единствено и само чрез мисълта – без лекарства или хирургична намеса? Това се случва по-често, отколкото някога сме предполагали.

В „Човекът е своето плацебо“ д-р Джо Диспенза споделя с читателите си многобройните документирани случаи на хора, които връщат своето здраве, благодарение точно на този ефект, на тяхната силна вяра.

'Доктор Джо задава въпроса „Възможно ли е да се преподадат принципите на плацебо и без да се разчита на външна субстанция, да се предизвикат същите ефекти като предизвикваните от тази субстанция вътрешни промени в здравното състояние на индивида и в крайна сметка – в живота му?“ А след това авторът споделя с читателите научни данни (включително цветни изображения от мозъчни сканирания) за впечатляващи излекувания, случили се по време на негови семинари, на които той учи участниците на модела си за лична трансформация, основаващ се върху практическото приложение на т. нар. „плацебо ефект“. Книгата приключва с начин как да медитирате за промяна на убежденията и възприятията, които ни дърпат назад, което е и първата стъпка в излекуването.'

Написаното в тази книга е комбинация от най-новите изследвания в областта на невронауките, биологията, психологията, хипнозата, обуславянето на поведението и квантовата физика,за да демистифицира дейността на плацебо ефекта.

978-954-474-768-8

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password