Квантовият преход с Петър Дънов. Пробуждане на космичното съзнание | Кибеа | beautyhealth.bg

Квантовият преход с Петър Дънов. Пробуждане на космичното съзнание

14,00 лв.
. Доставка: 1 работен ден
В наличност
954-474-722-0

Aвтор:  Петър Дънов

Издателство: Кибеа

Корица: мека

Размер: 130x200мм

Брой страници: 232

За поръчка: 0885 226 222

К-во

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 14 бонус точки . В количката ви в момента има 14 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 0,70 лв. .


Книгата представя така нареченото "Слово на Уяителя" и неговите уроци, които той предава на своите многобройни последователи.

  • Вие може да оспорите моите думи, но на земята всичко може да се оспорва. Няма нито едно правило, което е напълно достоверно. И аксиомите в геометрията са верни само по отношение на триизмерния свят. Но животът не се ограничава само в триизмерното пространство. Има известен род явления, които спадат към четириизмерния свят. 
  • Хората са стигнали до фаза в развитието си, когато трябва да направят опит в себе си да разпознаят реалността от сенките й. Ако не познаят реалността на света, докато са още тук, и в другия свят да отидат, те пак няма да я познаят. 
  • Задачата на човека в света е да се повдигне в по-висока степен на развитие. Той не трябва да чака оправянето на целия свят изведнъж, а като работи за своето индивидуално повдигане, да допринесе и за общочовешкото повдигане. 
  • Докато човек не започне да мисли, той не може да се измени. Единственото нещо, което може да измени човешката природа, това е човешкият ум. 
  • Когато човек се научи да мисли, това ще осмисли живота му и той ще намери методите и законите, по които трябва да живее. Моята цел е да се научите да мислите. 
  • Човек е господар на съдбата си.Само поради невежеството си той робува на съдбата. Човек може да стане каквото пожелае. 
  • Аз не искам сляпо да вярвате в това, което ви казвам, а всичко да подложите на опит, за да се уверите. Всеки е свободен да вярва в каквото иска. Но благоразумно е човек да вярва и поддържа само това, което носи щастие, както за него, така и за другите.

Петър Дънов

954-474-722-0

Няма отзиви

От същата категория (There are 16 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password