4 сезона в буркани - рецепти за домашно консервиране, Ивелина Иванова | Красота и здраве | beautyhealth.bg

4 сезона в буркани

35,00 лв.
Няма данък Доставка: от 1 до 3 работни дни
  • Автор:Ивелина Иванова
  • Издателство: GOURMET PUBLISHING
  • Корица:мека
  • Размери: 250х190мм
  • Брой страници: 232
  • Дата на издаване: 18.06.2018

  

За поръчка: 0885 226 222

К-во В наличност

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 35 бонус точки . В количката ви в момента има 35 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 3,50 лв. .


Домашно консервираните храни винаги ще бъдат ценни за хората - те не само съхраняват характера и свежестта на всеки сезон в останалото време от годината, а и преобразуват продуктите и ги обогатяват с нови аромати и вкусове.
"4 сезона в буркани" на Ивелина Иванова е съвременен кулинарен пътеводител с рецепти за домашно консервиране.
Книгата разкрива разнообразието на консервираната храна в естествения й годишен цикъл на последователно изобилие от плодове и зеленчуци. Над 120 рецепти за конфитюри, сладка, туршии, разядки, сосове, сиропи и ликьори описват многобройни традиционни техники за съхраняване на продукти и едновременно с това следват глобалните тенденции за здравословно хранене. Специално място е отделено на запазването на месо и риба, както и на приготвянето на ароматни смеси от подправки, плодови оцети и уханни екстракти.

Ивелина Иванова е автор на много кулинарни книги, шеф-готвач на сайта за модерно хранене МЕНЮ (menumag.bg) и основател и водещ преподавател на Кулинарно училище МЕНЮ. Успешната й кариера е резултат от неуморна работа в изучаване, прилагане и преподаване на традиционни и съвременни похвати на готварското изкуство, а също и на вроденото й умение да съчетава техники и продукти, така че да създава хармонични комбинации - истинско удоволствие за всеки ценител на добрата храна.

9786197399080

Няма отзиви

Разгледайте още

В следната категория има още 16 продукта:

Регистрация на нов профил

Вече имате профил?
Влезте или възстановете паролата си