Всекидневни мантри за по-добри ситуации

30,00 лв.
Няма данък Доставка: от 1 до 3 работни дни
  • Автор: колектив
  • Издателство: Активно здраве ЕООД
  • Брой : 33 карти
  • Размери:130х90x30 мм

       

К-во В наличност

redeem
Купувайки този продукт, ще получите 30 бонус точки . В количката ви в момента има 30 точки което може да бъде конвертирано във ваучер 3,00 лв. .


Комплект от 33 бр. карти, които ни помагат да променим живота си към по-добро. На гърба на картата ще откриете описание на определени стандартни ситуации, с които се борим всеки ден. Например: "Когато мисля негативно...". Отпред на същата карта ще намерите манра, която да неутрализира негативното сващане като "Възхищавам се на това, което ме очаква. Готов/а съм за успехи и чудеса."

***
Мантрите са утвърждения, които се изричат на глас, за да затвърдим нови концепции в съзнанието и ума си. Целта на картите-мантри е да успеем по лесен начин да променим вредните за нас убеждения. Картите съдържат мантри, които ще ни помогнат да преодолеем разнообразни предизвикателства по пътя си. Те са незаменим спътник за цял живот.

Как да използваме картите:

1. Избираме карта, с която да работим в продължение на 3-4 седмици. Желателно е първоначално да подбираме карти, които пробуждат най-много неудобство или вътрешно триене у нас.
2. Повтаряме или припяваме на глас мантрата от картата поне 5-10 мин. на ден по възможност с чувство. Най-добър е ефектът, ако извършваме повторенията, докато сме в добро настроение.
3. Най-подходящото време за упражнения с картите е сутрин или вечер преди лягане.

978199069011

Няма отзиви

15% отстъпка на всички продукти с марка FERROCELL до 31 октомври 2020

РАЗГЛЕДАЙТЕ ТУК

Разгледайте още

В следната категория има още 16 продукта: